Hvor er det offentlige indkøb på vej hen?

30.11.2016

Der sker rigtig meget med offentligt indkøb i disse år: den nye udbudslov, e-indkøb, indkøbsfælleskaber som FUS og KomUdbud – bare for at nævne nogle eksempler.

På november måneds medlemsmøde vil vi give en update på, hvordan det offentlige indkøb ser ud lige nu – og hvilke tendenser vi ser i fremtiden.

Vi har inviteret Michael Lund Nørgaard fra vores samarbejdspartner Nørgaard Piening Advokater, til at give os en status på, hvad der er sket på udbudsfronten siden vores møde ”Juridisk Update” i november sidste år.

Derudover kommer Søren Jensen, som er chefkonsulent i Dansk Standard, og fortæller om den kommende fælles europæiske standard for indkøb, der forventes at træde i kraft i 2018.

Ligesom vi også selv vil give vores bud på, hvor det offentlige indkøb er på vej hen, nu eksempelvis stadig flere offentlige kunder går sammen i indkøbsfællesskaber.

 

TILMELD DIG MEDLEMSMØDET HER

 

Tilmeldingen er gratis 

 

PROGRAM

Kl. 8.15: Registrering og Morgenkaffe

Kl. 8.30: Præsentation af programmet

v. Claus Nordahl-Petersen – Direktør, B2G

Kl. 8.40: Hvad er der sket siden den nye udbudslov blev indført?

v. Michael Lund Nørgaard – Partner, Nørgaard Piening Advokater

Kl. 9.20: Pause

Kl. 9.35: Fælles europæiske standarder for elektroniske udbud og indkøb

v. Søren Jensen – Chefkonsulent, Dansk Standard

Kl. 10.15: Hvilke trends er der i indkøbsmarkedet?

v. Claus Nordahl-Petersen 

Kl. 10.55: Året der gik

v. Claus Nordahl-Petersen

 

Tid og sted

Onsdag den 30. november 2016, kl. 8.15 – 11.30
På Tuborgvej 5
2900 Hellerup

 

OPLÆGSHOLDERNE

Michael Lund Nørgaard – Partner hos Nørgaard Piening Advokater

Skærmbillede 2016-11-10 kl. 13.28.27

Michael har, ud over en fortid hos både Kromann Reumert og Danisco, i en årrække været advokat hos Kammeradvokaten og rådgivet om en række større IT-anskaffelser.

Senest har Michael været hos SKI, hvor han bl.a. har været en central person i opbygningen af de nye paradigmer for IT-udbud samt i fastlæggelsen af linjen for gennemførelse af IT-anskaffelser. Michael har en lang erfaring med både IT anskaffelser, -udbud og -kontrakter, ligesom han er vant til at arbejde med agile udbud og –kontrakter.

 

Søren Jensen – Chefkonsulent hos Dansk Standard

Skærmbillede 2016-11-18 kl. 11.23.24

Søren er chefkonsulent hos Dansk Standard med ansvar for området offentlige udbud og indkøb. Han har mange års erfaring inden for konkrete indkøb, udbudsforretninger og rådgivning af det offentlige, samt energi- og miljøforbedringer i forbindelse med udbud.

 

Claus Nordahl-Petersen – Adm. direktør hos Institut for Business to Government 

Claus

Claus var indehaver af en analysevirksomhed, før han, som medstifter af reklamebureauet Rubicon A/S, introducerede og udviklede begrebet ”b2g” (business to government). Han har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig indgående med b2g – både som direktør for flere bureauer og private virksomheder.

I dag er Claus adm. direktør og indehaver af Institut for Business to Government. Han har udgivet bøgerne ”b2g – salg og markedsføring til det offentlige” samt ”Det sikre vækstmarked – din virksomheds succes går gennem det offentlige”.

Claus er cand. merc. i afsætning og har en baggrund som strategi- og kampagneudvikler for en række større offentlige og private virksomheder.

Tilbage