Sådan håndterer du forventingspresset

08.11.2017

Når kontrakten er indgået og champagnen er drukket, så melder hverdagen sig. En hverdag som sjældent er beskrevet i hverken kravsspecifikationerne eller kontraktens tillægsparagraffer.

 

Pres fra flere sider

Virkeligheden er at du ofte står i et krydspres. Presset kan især komme fra kunden – det enorme købscenter af brugere, ledere, politikere, pårørende, centerråd mv. – som alle har deres krav og ønsker. Men kan også komme internt fra din egen bestyrelse og direktion der kræver hurtige resultater.

 

Det får du ud af mødet

På netværksmødet vil vi give nogle værktøjer til, hvordan du manøvrerer i dette krydspres. Vi har bl.a. inviteret tidl. kommunaldirektør Allan Vendelbo til at fortælle om de mange offentlige bundlinjer – og hvordan man navigerer rundt mellem dem. Derudover kommer Palle Almar Knudsen, som bl.a. har været salgsdirektør i ISS, med den private vinkel – om hvordan man opnår og fastholder tilfredsheden i samtlige led af den offentlige organisation. Og endelig vil B2Gs direktør Claus Nordahl-Petersen give nogle bud på, hvordan du rent faktisk kan tjene penge på dette forventningspres.

 

TILMELD DIG ARRANGEMENTET HER

 

Tilmeldingen er gratis - også for ikke-medlemmer

 

PROGRAM

Kl. 13.00: Ankomst og registrering

Kl. 13.15: Velkomst og præsentation af programmet
v. Claus Nordahl-Petersen – Direktør, B2G

Kl. 13.30: Den offentlige trykkoger
v. Claus Nordahl-Petersen

Kl. 14.15: Pause

Kl. 14.45: De mange kommunale bundlinjer – alt er vigtigt
v. Allan Vendelbo – tidl. kommunaldirektør

Kl. 15.30: Hvad skal der til for at sikre en høj tilfredshed hos dine kunder
v. Palle Almar Knudsen – Senior Account Executive

Kl. 16.15: Opsamling og afrunding
v. Claus Nordahl-Petersen

 

TID OG STED

Onsdag den 8. november 2017, kl. 13.00 – 16.30

Ordnung+

Strandvej 125

2900 Hellerup

 

TILMELD DIG ARRANGEMENTET HER

 

OPLÆGSHOLDERE

Partner i Lundgaard Konsulenterne: Allan Vendelbo

Skærmbillede 2016-06-01 kl. 15.06.01

Allan Vindelbo er en erfaren kommunal herre.

Han er uddannet cand.scient. og tidligere salgs- og markedsføringsdirektør i SKI. Og så har han fra midten af 90’erne været kommunaldirektør i kommunerne Stenløse, Høje-Taastrup og Ballerup.

Senest har han fra 2010-2015 været kommunaldirektør i Greve Kommune.

Han har indgået stribevis af kontrakter med private virksomheder – og kan derfor fortælle, hvad der karakteriserer de langtidsholdbare virksomheder.

 

Senior Account Executive hos SAS: Palle Almar Knudsen

Skærmbillede 2017-10-11 kl. 15.35.43

Palle Almar Knudsen har som tidligere salgsdirektør i ISS og Siemens – og som vice president for salg og marketing i Dansk Standard – stor erfaring med det offentlige, og salg til offentlige kunder.

I dag er han Senior Account Executive/Relationship Manager i softwarevirksomheden SAS.

 

Adm. direktør – Institut for Business to Government: Claus Nordahl-Petersen

Claus 

Claus var indehaver af en analysevirksomhed, før han, som medstifter af reklamebureauet Rubicon A/S, introducerede og udviklede begrebet ”b2g” (business to government). Han har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig indgående med b2g – både som direktør for flere bureauer og private virksomheder.

I dag er Claus adm. direktør og indehaver af Institut for Business to Government. Han har udgivet bøgerne ”b2g – salg og markedsføring til det offentlige” samt ”Det sikre vækstmarked – din virksomheds succes går gennem det offentlige”.

Claus er cand. merc. i afsætning og har en baggrund som strategi- og kampagneudvikler for en række større offentlige og private virksomheder.

Tilbage