Sådan kommer du i valgklasse

10.06.2015

Claus Thykjær, Thomas Helt, Anja Piening, Christian Bruun Rasmussen, Claus Nordahl-Petersen

banner-events

Dette arrangement er et særarrangement. Det bliver afholdt om eftermiddagen i IDA-mødecenter, og bliver efterfulgt af en netværksmiddag om aftenen.

Arrangementet
Du kender fornemmelsen. Din virksomhed laver altid et super tilbud og hvis I ikke vinder ligger I for det meste blandt de tre næste, men hvad er det lige der gør, at kunden er helt tryg ved at vælge jer? For et er at give det bedste tilbud, noget andet er at stå krystalklart i kundens bevidsthed som en sikker leverandør.

Hvad er det lige offentlige kunder efterspørger, når de synes at en leverandør er i “valgklasse”?

B2G har samlet en række erfarne folk, der tilsammen vil give os et 360 graders perspektiv på hvad det vil sige at være i valgklasse og ikke mindst hvordan man kommer i valgklasse så du står helt klart på det offentliges lystavle, når de læser dit tilbud.

For at skabe en 360 graders perspektiv har vi samlet oplægsholdere fra alle fire hjørner af udbudssfæren: En direktør i kommunerne, Claus Thykjær fra Guldborgsund; En direktør fra velfærdsvirksomhed, Thomas Helt fra Quick Care; En rådgiver i udbud og indkøb, Claus Nordahl-Petersen fra B2G; og en virksomhedsekspert, Ulf Steiness fra Business Broker.

 

Middagen
Umiddelbart efter arrangementet bevæger vi os op i det fantastiske ”Tårnet” i IDA-mødecenter. Her vil der være lækker mad, god mulighed for at netværke, og garanti for at hygge sig. Middagen koster 495,- (ekskl. moms) for både medlemmer og ikke-medlemmer og kræver aktiv tilmelding, som foretages ved at skrive til nkh@b2g.dk.

Deltagelse i arrangementet inden er gratis for medlemmer. Det koster 4.999. for ikke-medlemmer. Kontakt nkh@b2g.dk for at høre om dine muligheder for deltagelse.

 

Program:
Kl. 13.45 Ankomst & Registrering

Kl. 14.00 Præsentation af programmet – v/Claus Nordahl-Petersen

Kl. 14.15 I valgklasse, set gennem kommunale øjne – v/Claus Thykjær, Kommunaldirektør i Guldborgsund

Masser af private virksomheder, laver fantastiske tilbud til det offentlige og kommer med nogle rigtige gode tilbud mht. Pris, men et er at lave et godt pristilbud noget andet er, hvorledes kommer din virksomhed ind på lystavlen hos de offentlige indkøber, så de med det samme tænker, ”det kan de sagtens”.

B2G har inviteret Claus Thykjær til at give sit bud på, hvad det er der tænder og giver tillid og tryghed hos kommunerne, når de modtager et tilbud. Claus Thykjær har stået i spidsen for flere udliciteringer, er tidligere vicekommunaldirektør i Gribskov og siden 2012 kommunaldirektør i Guldborgsund Kommune.

Kl. 14.45 Hvordan kommer du i valgklasse? – v/ Thomas Helt, Direktør hos Quick Care

Hvad skal du gøre for at din virksomhed kommer i valgklasse?
Hvilket arbejde ligger forude og hvordan får du de ti første offentlige kunder?

B2G har inviteret Thomas Helt der i 2007 var medstifter af Quick Care, som i dag udvikler og leverer ydelser til et stort antal af landets kommuner med sigte på at bringe borgere fra offentlig forsørgelse til selvforsørgelse. I 2014 blev Quick Care købt af Falck Healthcare Holding A/S. Thomas Helt fortæller om hvilket arbejde der bl.a. ligger i at slå igennem den kommunale lydmur, blive opkøbt og stadig brænde for ideen.

Kl. 15.30 Pause

Kl. 16.15  I valgklasse set med juridiske øjne – v/Anja Piening, Partner hos Nørgaard Piening

Hvad er det man rådgiver kommuner og andre offentlige udbydere til at få lagt ind i udbudsmaterialets krav, så de får “de rigtige tilbudsgivere”, dem man gerne vil vælge og hvad er det du ser  et juridisk og rådgivningsmæssigt perspektiv, når tilbuddene så er der?

B2G har inviteret Advokat Anja Piening, som mange år var direktør for SKI, til ud fra hendes erfaring at fortælle, hvad hun dels har oplevet og dels mener er er de væsentligste kriterier for at komme i valgklasse.

Kl. 16.45 Hvordan bliver din virksomhed salgbar? – v/Ulf Steiness, Associeret Partner i Business Broker A/S

Mange virksomhedsejere drømmer om at få solgt deres virksomhed og kapitalisere det hårde slid ved at bygge en virksomhed op, men hvordan kommer virksomheden i valgklasse for den rigtige køber? Hvilke kloge overvejelser og ikke mindst hvilket arbejde ligger der forud?

B2G har inviteret Claus Bruun Rasmussen fra Business Broker A/S, der siden 2001 har medvirket i en lang række virksomhedsoverdragelser. Deres kunder er primært virksomheder med en årlig omsætning op til ca. 250 mio. kr.

Kl. 17.15 Ekstrahering og afrunding af eftermiddagen – v/B2G

Kl. 17.30 Interaktiv networking

Kl. 18.00 Middag i Tårnet

 

Tid og sted:
Onsdag den 10. juni, kl. 14.00 – 21.00 (registrering fra kl. 13.45)
IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31
1560 københavn

Arrangementet starter kl 14.00-17.30 og afsluttes med middag fra kl. 18.00-21.00 (pris for middagen 495,- ekskl. moms).

 

Priser for arrangementet (ekskl. moms):
Medlemmer af b2g: 0,-
Ikke medlemmer: 4.999,- (ekskl. moms)

Pris for middagen:
Medlemmer: 495,- (ekskl. moms)
Ikke-medlemmer: 495,- (ekskl. moms)

Tilbage