Sommermødet 2016 – Hvordan bliver din virksomhed langtidsholdbar?

08.06.2016

Vi glæder os til at slå dørene op for vores Sommermøde onsdag den 8. juni, som i år bliver holdt på Rungstedgaard med udsigt ud over Øresund.

Temaet er: Hvordan bliver din virksomhed langtidsholdbar?

Vi starter kl. 13 – og programmet er færdig ca. kl. 17.30. Traditionen tror slutter vi af med en middag og efterfølgende kaffe – fra 18.00 -21.00.

 

PROGRAM:

Kl. 13.00 Registrering og sandwich

Kl. 13.30: Præsentation af programmet
v. Claus Nordahl-Petersen – Direktør for B2g

Kl. 13.40: Bygget for at stå distancen – hvem overlevede og hvorfor?

Hvis man skulle opbygge den perfekte virksomhed når det drejer sig om salg til det offentlige, hvordan skulle den så se ud?

Hvad er det der karakteriserer virksomheder der overlever længe?

Hvad er det for virksomheder vi alle husker som et brand, men som ikke er her mere?

B2g har ud fra sin erfaringsbank trukket de tre væsentligste ting ud der karakteriserer virksomheder der overlever med succes.

Oplægget er udgangspunkt for en åben debat om hvordan du selv kan drage nytte af de karakteristika og konklusioner B2g har fundet, når du skal sælge til det offentlige.

V. Claus Nordahl Petersen

Kl. 14.00: Hvem står distancen set med offentlige briller

Hvad er det der skiller fårene fra bukkene. Hvad er det der gør at virksomheden bliver betragtet som en der kan stå distancen set med offentlige briller.

B2g har inviteret Allan Vendelbo, tidligere kommunaldirektør i fire danske kommuner og salgs- og markedsføringsdirektør i SKI til at give hans mangeårige billede af hvilke typer virksomheder der har succes og hvilke karakteristika de udviser.

V. Allan Vendelbo – Partner i Lundgaard Konsulenterne

Kl. 14.30: Pause

Kl. 15.00: Vinderen, frelseren og udfordreren – et kig i maskinrummet

B2g har inviteret repræsentanter fra tre virksomheder der er kendt for at sælge til det offentlige. De har hver deres historie, hvad enten de har skabt, vundet eller tabt et marked, frelst virksomheden eller udfordret det bestående.

De tre oplægsholdere vil give os et indblik i hvad det egentligt er der sker i maskinrummet, når man eksempelvis er markedsleder og fastholder positionen.

Oplæggene styres og faciliteres af Direktør Claus Nordahl-Petersen 

 

Kl. Oplægsholder Tema
15.00 Direktør Claus Nordahl-Petersen   Indledning
15.10 Direktør Jacob Damsgård – Cura Pleje Udfordre og frelser
15.45 Direktør Dan Bælum – Microsoft   Markedsleder
16.15 Pause  
16.45 Pia Baun Hansen stifter af Danmarks første private hjemmeplejevirksomhed Iværksætter og Abdicent
17.15 Debat og spørgsmål  

 

Kl. 17.30: Afslutning – smalltalk og en lille forfriskning

Kl. 18.00-21.00: Middag og efterfølgende

 

Tid og sted:
Onsdag den 8. juni 2016, kl. 13.00 – 21.00

RUNGSTEDGAARD

Rungsted Strandvej 107

2960 Rungsted Kyst

 

Priser (ekskl. moms):
Medlemmer af b2g: 0,-
Ikke medlemmer: 4.999,-

 

OPLÆGSHOLDERNE:

Partner i Lundgaard Konsulenterne: Allan Vendelbo

Skærmbillede 2016-06-01 kl. 15.06.01

Allan Vindelbo er en erfaren kommunal herre.

Han er uddannet cand.scient. og tidligere salgs- og markedsføringsdirektør i SKI. Og så har han fra midten af 90’erne været kommunaldirektør i kommunerne Stenløse, Høje-Taastrup og Ballerup.

Senest har han fra 2010-2015 været kommunaldirektør i Greve Kommune.

Han har indgået stribevis af kontrakter med private virksomheder – og kan derfor fortælle, hvad der karakteriserer de langtidsholdbare virksomheder.

 

Drifsdirektør i Cura Pleje: Jacob Damsgård

Skærmbillede 2016-06-01 kl. 14.36.00

Cura Pleje er en af de ældste tilbageværende private virksomheder inden for pleje og omsorgsområdet efter de mange konkurser i 2015.

Jacob Damsgård er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og medstifter af Cura Pleje tilbage i 00-erne. Cura Pleje blev stiftet ud fra hans erfaringer som vikar i den kommunale hjemmepleje.

I 2004 forlod han Cura Pleje til fordel for et job som ledende oversygeplejerske i hospitalsvæsnet.

Da krisen kradsede på hjemmeplejeområdet kom Jacob tilbage til Cura Pleje i 2010 som driftsdirektør.

Jacob vil i sit oplæg beskrive hvad det vil sige at stifte en virksomhed der udfordre det bestående marked, træde ud af virksomheden når det går godt og så komme tilbage og vende skuden, når virksomheden er i krise.

 

Direktør i Microsoft Europe: Dan Bælum

Skærmbillede 2016-05-03 kl. 11.30.26

Microsoft er den ubestridte markedsleder inden for offentligt IT – og har været det nærmest lige siden det offentlige gik fra hulkort til printkort.

Dan Bælum har en mangeårig karriere bag sig med topposter i IT-Branchen. Han er i dag direktør i Microsoft Europe. Og har tidligere været salgsdirektør i Microsoft med ansvar for offentligt salg. Han har derfor et indgående kendskab til hvordan Microsoft har fastholdt sin markedslederposition.

 

Tidligere direktør og ejer af PBH A/S: Pia Baun Hansen

Skærmbillede 2016-06-01 kl. 15.39.09

Pia Baun Hansen stiftede i 1992 PBH A/S – Danmarks første private hjemmeplejefirma. På et tidspunkt hvor der ikke var et privat hjemmeplejemarked. Firmaet blev en stor succes med årlige vækstrater på 30-35 procent. Og over 100 ansatte.

I 2010 solgte hun sit livsværk til Tryghedsgruppen og en kapitalfond for et tocifret millionbeløb.

Tryghedsgruppen fusionerede efterfølgende PBH A/S med to andre firmaer og skabte det nye Kærkommen, som gik konkurs i 2015.

Pia Baun Hansen er i dag coach for vækstvirksomheder. Hun vil i sit oplæg give et indblik i hvad det vil sige at være iværksætter på et marked der ikke eksisterer, bygge virksomheden op, og så sælge den til nogen som skulle være endnu bedre end hende selv til at drive forretning.

Pia Baun Hansen vil i sit oplæg udpege, hvad der skal til for at få succes på det offentlige marked, og særligt velfærdsmarked. Samt hvad der set fra hendes position gik galt fra det øjeblik hendes virksomhed blev købt og siden gik konkurs efter at den blev omdøbt til Kærkommen.

 

 

Tilbage