Mødetræning

Formål:

At sikre dem der skal ud i marken og sikre resultaterne, er forberedt og klædt på i en sådan grad, at tiden bruges optimalt og udbyttet af møderne øges markant.

Output:

Forud for mødetræningen bedes konsulenterne have en kvalificeret idé om hvilke kunder de gerne vil have fat i. På selve workshoppen trænes konsulenterne i hvordan de afdækker købscentre med relevante beslutningstagere, identificerer opgaverne længe inden de er annonceret, så de har mulighed for at præge hvordan kunderne efterspørger ydelsen. Konsulenterne får kompetencer til hvordan de skal forberede møderne, hvad de skal tale om på selve møderne og hvordan de mest optimalt følger op på møderne. Workshoppen er en fem timers interaktiv seance hvor konsulenterne løbende udfører opgaver fra deres egen verden som de efterfølgende  kan bruge i praksis.

Levering

Mødetræningen forberedes med udgangspunkt i kundens offentlige marked og PowerPoint-præsentationen kan efterfølgende bruges som opslagsværk når konsulenterne skal forberede møderne med kunderne.

Hør hvordan Claus Nordahl beskriver ydelsen Mødetræning.

Vil du vide mere?
Kontakt os

Søren Buchbjerg
Claus Nordahl

Søren Buchbjerg

Mobil: +45 40 45 04 86

Mail: sb@b2g.dk

Claus Nordahl

Mobil: +45 40 77 70 70

Mail: cnp@b2g.dk