SEMINAR: 10 MYTER OM SALG TIL DET OFFENTLIGE MARKED

I samarbejde med Intenz og EGN afholder Institut for Business to Government d. 4. juni seminar om Salg til det offentlige i Aarhus.

Er det sandt, at det tager (for) lang tid at lukke et salg til det offentlige? Og at salg til stat og kommune er lig med langsommelige udbudsprocesser og træge beslutningsgange?

Bliver dine sælgere utålmodige undervejs i disse salg? Eller har du ganske enkelt fravalgt offentlige kunder – selv om du ved, at potentialet er stort? Der er mange myter om salg til det offentlige. Og du vil jo helst bygge din forretning på fakta, ikke?

På dette formiddagsseminar får du be- eller afkræftet dine antagelser – og så kan du hente viden om, hvordan I lykkes med at få lagt en strategi for salg til det offentlige – og hvordan I træner jeres sælgere til at tænke og agere anderledes, når det handler om de mest attraktive danske kunder. Sandheden er nemlig, at 9 ud af 10 af Danmarks største arbejdspladser er …offentlige!

Flyt fokus fra toplinje til bundlinje

Nogle private virksomheder lykkes med salg til det offentlige Danmark. Men få formår at gøre det til en god forretning – mens andre slet ikke kommer i gang.
Det er der mange forklaringer på – og myterne er endnu flere. En af dem er, at de private virksomheder kun har øje på kundernes toplinje, mens kommuner, stat mv. har deres fokus på den politiske bundlinje – som kan være svær at gennemskue for private virksomheder. Og selv hvis det også er en myte – ja, så er det et faktum, at der er masser af uforløst potentiale i det offentlige marked.
På seminaret kan du høre tre inspirerende indlæg, der klæder jer på til at blive værdiskabende partnere gennem skarp strategisk salgsledelse samt effektiv og målrettet træning.

 

Derfor skal du afsætte 3 timer:

Seminaret giver dig en ny forståelse af:

  • Hvordan du kommer fra strategi til salgsresultater
  • Hvordan du øger din indtjening på det offentlige marked
  • Hvordan eventuelle fordomme kan erstattes med fakta og nye muligheder
  • Hvad virker i praksis? Og hvad virker ikke?

 

Hvem henvender seminaret sig til?

Seminaret henvender sig til dig, hvis du:

  • Er leder på strategisk eller taktisk niveau med salg som fokus
  • Oplever at I har en ydelse, der er relevant for offentlige kunder
  • Mangler værktøjer til, hvordan I kan gribe salget an

 

TILMELD DIG SEMINARET HER

Tid og sted
d. 4. juni 2019, kl. 9.00 – 12.00

Officelab A/S
Lyshøjen 2, bygning K4
8520 Lystrup

Vi byder velkommen med morgenkaffe, frugt og croissanter fra kl. 8.30 og afslutter med en grab ’n’ go sandwich.