Webinar om salg til det offentlige

Gør offentlig forretning til god forretning

Går du glip af en højere indtjening i dit salg til det offentlige?

Talrige virksomheder tror det alene drejer sig om prisen, når man sælger til det offentlige marked. Sandheden er, at store offentlige myndigheder efterspørger mange andre valutaer end den laveste pris. Det kræver imidlertid, at man kender sine offentlige kunder, forstår deres bundlinjer og leverer på dem.

Hør praktiske eksempler på, hvordan du med relativt enkle indsatser skaber gladere offentlige kunder og en markant bedre forretning for din virksomhed.

Michael Rosenhøj Pedersen, salgsdirektør i vikar- og rekrutteringsvirksomheden JKS har i flere år stået i spidsen for nogle af de største og mest professionelle virksomheder. Hør hvordan han aktuelt arbejder på at ændre markedets efterspørgsel med et nyt budskab og en helt ny tilgang til salget.

Sammen med Claus Nordahl fra B2G vil de væsentligste dyder blive diskuteret og tips & tricks til, hvordan du konverterer laveste pris til prisen på den værdi du leverer.

På webinaret kan du høre om:

  • Hvad er indtjeningspotentialet ved at gå nye veje?
  • Hvad kræver det at ændre det offentlige markeds efterspørgsel?
  • Hvad kræver det at lave et ”Vinderbudskab” i det offentlige?
  • Hvordan får du indsatsen forankret internt som eksternt?

Din tilmelding sikrer, at du får tilsendt optagelsen af webinaret, uanset om du deltager på webinaret eller skulle blive forhindret.

Dato
Fredag d. 12. marts kl. 13.00 – 14.00

Pris
Gratis tilmelding.

Tilmelding
Klik her for tilmelding.

Arrangør
Institut for B2G er specialiseret i strategisk salgsrådgivning, som bidrager til hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked. Siden etableringen i 2009 har vi leveret rådgivning og inspireret godt 1.000 virksomheder i alle brancher med at tjene mere på det offentlige marked.

Gratis tilmelding

Ved tilmelding accepterer du, at vi må kontakte dig vedrørende webinaret og sende dig nyhedsmails om salg til det offentlige. Du kan afmelde vores nyhedsmails til enhver tid.

Glade kunder fra forskellige sektorer