Testimonial: Bording

Bording

Bording A/S er en del af F.E. Bording-koncernen, som desuden består af A-Mail Kuverter A/S, BordingLINK, RelationshusetGEKKO, Bording Data A/S, Bording A/S, Bording PRO A/S, Bording Sverige AB og Bording Norge A/S.

Bording er en kommunikationskoncern, der omfatter virksomheder med speciale i grafiske og digitale kommunikationsløsninger. Med en 222 år lang grafisk tradition og ca. 100 it-medarbejdere rådgiver og gennemfører Bording løsninger, der spænder fra papirmediet til Internettet.

 

”Vi solgte ikke nok til den enkelte kunde”

Bording A/S blev i år 2015 godkendt til at levere til det offentlige gennem Statens Indkøbsaftale. Men en indkøbsaftale er ikke det samme som fyldte ordrebøger. Derfor kontaktede Bording A/S Institut for b2g.

 

”Vi solgte ikke nok til den enkelte kunde”, er den kontante forklaring fra adm. direktør Steen Rocatis.

 

Mere dialog med det offentlige

B2g hjalp med at udvikle en strategi skræddersyet til det offentlige marked. Strategien indeholdte et større fokus på dybdesalg og bedre branding af virksomheden som full-service leverandør af værdiskabende grafiske løsninger.

 

”Vi har været ude og fortælle om hvad vi står for – og hvor vi kan skabe løsninger for det offentlige”, siger Steen Rocatis.

 

En stigning på 20%

Samarbejdet med b2g har givet hurtige resultater på bundlinjen.

 

”Vores omsætning til det offentlige steg med 10-15% det første år – og i 2016 forventer vi en stigning på 20%”, siger Steen Rocatis

 

Steen Rocatis
Vores omsætning steg med 10-15% det første år – og vi regner med en stigning på yderligere 20% næste år”.
Steen Rocatis, adm. direktør

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved