Om Institut for Business to Government

Vi er den eneste virksomhed i Danmark, som er specialiseret i strategisk salgsrådgivning, der bidrager til hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked. Vi har sågar udviklet og introduceret begrebet ”Business to Government” – ikke bare i Danmark men worldwide. – og skrevet flere bøger som eksempelvis ”B2G – salg og markedsføring til det offentlige”, ”Det sikre vækstmarked – vejen til succes går gennem det offentlige” og ”Presale – få succes med dit salg til det offentlige”.

Siden etableringen i 2009 har vi rådgivet og inspireret mere end 1.000 virksomheder til at tjene mere på det offentlige marked.

Vækst på over 100 procent

I tæt samarbejde med vores kunder oplever de højere vækstrater end de normalt kan opnå på egen hånd. Gennemsnitligt har vores kunder oplevet en vækst i deres salg til det offentlige på over 100 procent i løbet af 24 måneder.

Det viser frem for alt, at mange virksomheder har et kæmpe uforløst potentiale på det offentlige marked. Men det kræver en professionel tilgang og den rigtige strategi.

Er du interesseret I at vide mere, så book et møde og få et oplæg til, hvordan du kan indfri dit potentiale på det offentlige marked – ganske uforpligtende.

Ring på 40 77 70 70 eller Send en mail