Om Institut for Business to Government

Vi er den eneste virksomhed i Danmark, som er specialiseret i strategisk salgsrådgivning, der bidrager til hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked. Vi har sågar introduceret og udviklet begrebet ”B2G” i Danmark – og skrevet de eneste danske bøger om B2G på dansk – ”B2G – salg og markedsføring til det offentlige” og ”Det sikre vækstmarked”.

Siden etableringen i 2009 har vi haft kontakt til mere end 1000 virksomheder. Vi har hjulpet nogle af landets største virksomheder – Postdanmark, ISS, ATP med flere – med at tjene mere på det offentlige marked.

Vækst på over 100 procent

Gennemsnitlig har vores kunder oplevet en vækst i deres salg til det offentlige på over 100 procent i løbet af de 24 måneder, et forløb varer.

Det viser frem for alt, at mange virksomheder har et kæmpe uforløst potentiale på det offentlige marked. Men det kræver en professionel tilgang og den rigtige strategi.

Er du interesseret I at vide mere, så book et møde og få et oplæg til, hvordan du kan indfri dit potentiale på det offentlige marked – ganske uforpligtende.

Send en mail eller ring på 40 77 70 70