B2G Consulting

Som den eneste konsulentvirksomhed i Danmark, er vi specialiseret i strategisk salgsrådgivning, der bidrager til at din forretning får hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked. Vi har endda udviklet og introduceret begrebet ”Business to Government” – ikke bare i Danmark men globalt.
Vi har deslige skrevet flere bøger og guides, der vidner om dette – heriblandt:

Siden etableringen i 2009 har vi rådgivet og inspireret mere end 1.000 virksomheder til at omsætte mere på det offentlige marked og øge deres DB.

 

Et uforløst potentiale

I tæt samarbejde med vores kunder rådgiver vi dem og lægger strategier til at opnå en højere vækstrate, end den de normalt kan opnå på egen hånd.

Faktisk oplever vi at vores kunder opnår en gennemsnitlig vækst på over 100 procent i deres salg til det offentlige i løbet af 24 måneder. Hvordan det lader sig gøre, kan du f.eks. læse om i casen fra Würth og i vores mange testimonials.
Det vidner om et kæmpestort uforløst potentiale på det offentlige marked, hvor en professionel tilgang og den rigtige strategi, kan være med til at skyde din virksomheds omsætning og indtjening i vejret.

Er du interesseret I at vide mere, så book et møde og få et oplæg til, hvordan du kan indfri dit potentiale på det offentlige marked – ganske uforpligtende.

Ring på 40 77 70 70, send en e-mail eller udfyld vores formular her

Vil du vide mere?

Kontakt os straks
Claus Nordahl-Petersen
Administrerende Direktør
+45 40 77 70 70

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@btgconsulting.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved