Podcasts

Lyt til vores podcasts og bliv klogere på hvordan du skaber bedre resultater på det offentlige marked

Forestil dig en branche, som køber varer og ydelser for flere mia. kr. hvert år. En branche, som efterspørger alle slags varer og tjenesteydelser. Som altid betaler og ikke kan gå konkurs. Den offentlige sektor i Danmark er sådan en branche.

Hvis din virksomhed ikke handler med den endnu, så ligger her et kæmpe marked. Et marked, som leder med lys og lygte efter gode produkter, services og løsninger, hvad enten du afsætter it-løsninger, tavlekridt, operationsudstyr eller broer.

Dette taler vi om i vores podcasts. Udfyld formularen herunder og lyt til inspiration om salg til de offentlige kunder. Vores podcasts giver dig konkret vejledning til, hvordan du skaber vækst i din virksomhed gennem salg til det offentlige.

Medvirkende i podcasten

Tilbudsgivning

Vi er i dette afsnit teamet op med tilbudsspecialist Henrik Bruun. Vi fokuserer på at forklare dig, præcis hvordan du bør gå til værks når du skal skrive et tilbud i forbindelse med det offentlige.

Click to show more Click to hide

Få styr på dit offentlige vinderbudskab

Hør med når Henrik Dalsgaard, kommunikationsdirektør hos Institut for Business to Government, tager hul på det at udmærke sig ved et offentligt Vinderbudskab.

Click to show more Click to hide

3 gode råd til din offentlige salgsstrategi

Lyt med når Søren Buchbjerg får Claus Nordahl-Petersen med i studiet til en snak om de mest relevante takes på, hvordan en B2G salgsstrategi bør håndteres.

Click to show more Click to hide

Sælgerens dyder

Lyt med når Søren Buchbjerg får Claus Nordahl-Petersen med i studiet til en snak om sælgerens dyder i den offentlige verden.

Click to show more Click to hide

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved