De 5 største leverandør-faldgruber

Undgå dyre fodfejl i dit salg til offentlige! Hør om de væsentligste faldgruber

Hvor fejler leverandørerne og bliver bortdømt til de offentlige indkøbsmilliarder? Semantiske fodfejl, procedurefejl og en forkert tilgang til det offentlige koster hver dag mange virksomheder mange penge og mange ordrer. Trods gode intentioner, ydelser, skarpe priser og veltilrettelagte markedsføringstiltag er der mange der ufortrødent hopper i de mange faldgruber det offentlige byder på. En manglende forståelse for de særlige spilleregler har efterladt mange frustrationer i dansk erhvervsliv.

På dette webinar får du muligheden for at lære af andres fejl. Kom med om bordet når Heine Knudsen, Enhedschef i Region Hovedstaden, deler sine tanker om det dårlige salgsarbejde og ønsket om et effektivt og værdiskabende samarbejde med leverandører. Region Hovedstaden har flere end 43.000 ansatte og repræsenterer indkøb i milliardklassen.

På webinaret diskuterer Claus Nordahl-Petersen, direktør B2G, og Heine de værste synder og giver dig bedre forudsætninger for at kunne begå dig når det offentlige skal placere ordrerne:

På webinaret får du:

• Indsigt i tankegangen fra den offentlige side af bordet

• Gode råd med på vejen om hvad du ikke skal gøre

• Dyrt købte erfaringer fra andre leverandører til det offentlige

• Vejen til Hall of Fame i stedet for Hall of Shame?

• Evnen til at kende forskel på Do’s & Dont’s

Heine Knudsen, Enhedschef med ansvar for Energi & Miljø i Region Hovedstaden, har tidligere besat en række lederstillinger i private og offentlige virksomheder og har stor indsigt i samhandel med det offentlige.

B2G er specialiseret i strategisk salgsrådgivning, som bidrager til hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked. Siden etableringen i 2009 har B2G leveret rådgivning og inspireret godt 1000 virksomheder i alle betydende brancher med at tjene mere på det offentlige marked.

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved