Testimonial: Este Management

ETSTE Mangement

ETSTE Mangement er en rekrutteringsvirksomhed, som hjælper danske og internationale virksomheder med at besætte poster på direktør- og bestyrelsesniveau.

ETSTE Mangement har Erik Svaneborg som direktør. Erik Svaneborg har en lang karriere bag sig i forskellige IT-virksomheder, og så har han været direktør i Statens og Kommunernes Indkøbs Service – SKI.

 

Andre spilleregler

”Det er helt andre spilleregler, som gælder på det offentlige marked. Det som har den største prioritet er tryghed – den offentlige beslutningstager som træffer en beslutning omkring et indkøb skal være dødsikker på at det er den rigtige”, siger Erik Svaneborg

 

Ekspertise til at opbygge og eksekvere en offentlig salgsstrategi

Erik Svaneborg anbefaler derfor især virksomhed, som endnu ikke er inde på det offentlige marked, at blive medlem af Institut for Business to Government.

”En god starter er at tage kontrakt til Institut for Business to Government. For det første så er der en række foredrag omkring det offentlige marked – og så er der ekspertise til at opbygge en offentlig salgsstrategi og få den eksekveret”, siger Erik Svaneborg

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved