Hvalfangst i det offentlige

Hvalfangst i det offentlige – sådan vinder du MEGA kontrakter.

Direktør for forretningsudvikling Jens Boe Jacobsen har gennem sin karriere været dybt involveret i over 300 udbud og vundet kontraktsummer for over 20 mia. kr. – blandt andet de største og banebrydende kontrakter indenfor forskellige brancher. Med erfaringer fra blandt andet ISS og Arriva har han opnået erfaringer som kun er ganske få forundt.

Hør praktiske erfaringer om hvordan du som leverandør vinder de største ordrer der kommer i spil. Ordrer fra 10 mio. til 10 mia. kr. Det offentlige køber ind for godt 500 mia. kr. årligt, men har du hvad der skal til for at løbe med MEGA kontrakterne? Det adskiller sig nemlig ikke blot fra det at vinde store ordrer generelt men også fra traditionelt salg til det offentlige. Det er en helt særlig disciplin som er ekstremt givende hvis du ved hvordan.

Sammen med Claus Nordahl fra B2G vil de væsentligste dyder blive diskuteret og tips & tricks til hvordan du bliver i stand til at hive landets absolut største kontrakter i hus.

På webinaret kan du høre om:

• I hvilket omfang kan du få indflydelse på konditionerne i udbuddene?

• Hvordan får du lavet de vindende tilbud?

• Hvordan organiserer du salgsarbejdet?

• Vurdering af dine chancer og risici?

• De uformelle spilleregler…!

B2G er specialiseret i strategisk salgsrådgivning, som bidrager til hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked. Siden etableringen i 2009 har B2G leveret rådgivning og inspireret godt 1000 virksomheder i alle betydende brancher med at tjene mere på det offentlige marked.

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved