Hvor godt kender du dit offentlige marked?

Kender du virkelig dit offentlige marked – og elsker du at sælge på det?

I tider med økonomisk tilbagegang bliver den offentlige sektor ofte en af din vigtigste kunde. Anlægsloftet fjernes, offentlige anlægsprojekter fremrykkes, bygninger renoveres og energioptimeres, og de offentlige kunder opfordres til at betale forud.

Og når kunderne på det private marked er usikre, har der sjældent været et bedre tidspunkt at lykkes på og få salgsmæssig succes med jeres salg til det offentlige.

Du øger dine chancer for succes, jo bedre du kender købsadfærden i det offentlige. Mange tror det bliver afgjort i de offentlige udbud. Men det er langtfra sandheden. På webinaret får du serveret vejen til, hvordan du får del i de over 300 mia. kr. det offentlige hvert år køber ind for.

Vi giver dig vores bedste råd til, hvordan du kommer først i køen når der skal deles ud.

På webinaret får du:

• Et overblik og indblik i mulighederne på det offentlige marked

• Svar på, hvor du skal starte mandag morgen

• Et bud på om du er organiseret til at få succes – eller det modsatte

• Forslag til hvordan du sælger på andet end prisen

• Forståelse for hvordan du vinder kontrakterne før udbuddet kommer

Vi holder webinaret i samarbejde med Nicolai Wylich, der senest har været national salgschef hos Kemp & Lauritzen, og derudover været leder i andre private virksomheder, med stor samhandel med det offentlige.

B2G er specialiseret i strategisk salgsrådgivning, som bidrager til hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked. Siden etableringen i 2009 har B2G leveret rådgivning og inspireret godt 1000 virksomheder i alle betydende brancher med at tjene mere på det offentlige marked.

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved