Testimonial: Københavns Universitet

Københavns Universitet

 

Københavns Universitet er Danmarks ældste universitet, og den største forsknings- og uddannelsesinstitution med omkring 40.000 studerende og 10.000 ansatte.

Peter Lintrup er indkøbschef, og er således med til at forvalte det årlige budget på over 8 mia. kr. Og så er han medlem af Institut for Business to Government.

 

Et stort og konstant marked

Peter Lintrup mener at danske virksomheder skal satse på det offentlige marked, fordi det modsat det private ikke er så konjunkturfølsomt:

”Det offentlige marked er interessant for private virksomheder, fordi det er et stort og konstant marked. Det er ikke voldsomme udsving i det offentlige forbrug. I modsætning til det private marked, som er meget mere konjunkturfølsomt”, siger Peter Lintrup.

 

Uformel løbende dialog er vigtig

Et godt råd til virksomhederne – som vil ind på det offentlige marked – er at have en løbende dialog med de offentlige kunder:

”Man skal være opmærksom på at der godt kan være andre dagsordner, end det der lige fremgår af udbudsmaterialet. Og her kan en uformel løbende dialog være en fordel”, udtaler Peter Lintrup.

Og det er så her Institut for Business to Government kommer ind i billedet:

”For der er ikke ret mange andre sammenhænge, hvor private og offentlige institutioner kan møde hinanden og tage den dialog som vi har i Institut for Business to Government”, slutter han.

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved