Testimonial: Kone

KONE

 

KONE er en af verdens førende virksomheder inden for elevator- og rulletrappebranchen. KONE installerer, servicerer og moderniserer endvidere automatiske døre og porte.

KONE koncernen blev grundlagt i 1910, og har i dag over 50.000 medarbejdere og en omsætning på over 60 mia. kr. i 2015. Virksomheden betjener mere end 400.000 kunder, og servicerer over 1,1 million elevatorer og rulletrapper over hele kloden.

KONE kom til Danmark i 1968 ved købet af den svenske virksomhed ASEA-Graham. Og kunne således i 2008 fejre sit 40 års jubilæum i Danmark.

 

Markedsleder – også på det offentlige marked

KONE er markedsleder – både på det private og offentlige marked i Danmark.

”Men man kan altid blive bedre og dygtigere til det, man gør. Vi blev medlem af Institut for Business to Government, fordi vi ville blive inspireret til at blive bedre. Institut for Business to Government bringer deres bedste erfaringer med salg til det offentlige i spil. Erfaringer som vi kan tage med i vores strategier og handlingsplaner.”, udtaler Thomas Ohm, adm. direktør i KONE A/S

 

”Vi har fået flere kundemøder ud af vores samarbejde”

Samarbejdet med Institut for Business to Government har også affødt møder med andre virksomheder og kunder:

”Vi har haft flere møder med de andre virksomheder i netværket. Men også med folk fra det offentlige. Møder, som vi kun har fået, fordi vi er medlem af Institut for Business to Government”, oplyser Thomas Ohm.

 

”Man skal ville det offentlige marked!”

Institut for Business to Government har frem for alt lært Thomas Ohm, at det offentlige marked kræver en helhjertet indsats:

”Hvis vi vil være en endnu større spiller på det offentlige marked, skal vi have en mere klar strategi. Vi skal ville det offentlige endnu mere, end vi vil i dag, og vi skal investere mere tid og flere ressourcer”, slutter Thomas Ohm.

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved