Testimonial: Oceaim

Oceaim

Oceaim startede i 2011 – og hjælper med at skabe en tidlig indsats mod stress med stresshåndtering og -coaching.

Oceaim tilbyder blandt andet målrettede coachingforløb til stressramte sygedagpengemodtager fra landets jobcentre. Med rigtige gode resultater.

 

Hjalp med at segmentere markedet

Oceaim havde således masser af tilfredse kunder og brugere – men samtidig også nogle meget ambitiøse vækstmål. Oceaim tog derfor kontakt til Institut for Business to Government, som bl.a. hjalp Oceaim med at segmentere markedet.

 

”Det bedste har været at få skåret ind til benet – hvad det er vi er gode til. Og her fik at vide, at vi skulle gå efter Jobcentrene”, siger stifter og bestyrelsesformand, Jesper Skytte.

 

Hidtil havde Oceaim satsede på både jobcentre, arbejdsgivere og forsikringsselskaber.

 

”Men de sagde til os: I er rigtig gode på jobcenterfronten – I har et rigtig godt referencenetværk – bliv der, og gør det noget mere”, fortsætter Jesper Skytte,

 

Vækst på 2-300%

Oceaim har på få år oplevet en stor vækst, og har i dag tilknyttet mere end 30 coaches på landsplan.

”Hvis det skulle være rentabelt for os at gå ind i det her forløb, så skulle det øge vores omsætning med 2 millioner. Det har det gjort – og faktisk også mere end det. Vi har forøget vores omsætning med 200-300% i forhold til hvor vi var før samarbejdet med Institut for Business to Government”, slutter Jesper Skytte.

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@btgconsulting.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved