Sådan får du en vækst på 100%

(Jeg vil afsløre hemmeligheden til sidst – men først skal du lige møde onkel Jørgen)

Jeg tror at vi alle har en onkel Jørgen i familien. Onkel Jørgen er en snaksaglig, måske lettere drikfældig, ældre herre. Vis korpus og københavnerdialekt, gør at man ikke er det mindste i tvivl om hans tidligere profession som jord-betonarbejder. Han møder altid op i det samme nålestribede jakkesæt – og så stiller han mange af de samme spørgsmål.

Sidste gang forløb samtalen – som den altid gør – nogenlunde således:
Onkel Jørgen:
”Claus, Hvad er det nu du laver?”

Mig:
”Jeg er direktør i et konsulentfirma i Hellerup”

Onkel Jørgen nikker med hovedet:
”Nåh ja – du holder de der foredrag for fine direktører”

Mig:
”Ja blandt andet. Men vi laver også markedsstrategier, salgstræning og meget andet”

Jeg kan se at Onkel Jørgen bliver lidt fjern i blikket:
”Det er sku da utroligt hvad folk bruger deres penge på i dag”

 

Måske er Onkel Jørgen ikke den eneste
Hvorfor fortæller jeg om samtalen med Onkel Jørgen. Det gør jeg, fordi jeg går og er lidt i tvivl om monstro Onkel Jørgen er den eneste, som ikke ved hvad jeg – eller rettere sagt min virksomhed – går og laver.

Jeg holder stadig en masse foredrag. Og vi har stadig et ledernetværk. Men det som får hjulene til at køre rundt hos Institut for Business to Government, er ikke vores foredragsvirksomhed, men det strategiarbejde vi udfører for en række større og mindre virksomheder.

 

Vækst på over 100 procent
Vi hjælper ganske enkelt virksomheder med at blive bedre til at sælge til det offentlige. Med gode resultater. Gennemsnitlig har vores kunder oplevet en vækst i deres salg til det offentlige på over 100 procent i løbet af de 24 måneder et forløb varer.

Det viser frem for alt, at mange virksomheder har et kæmpe uforløst potentiale på det offentlige marked. Men det kræver en professionel tilgang og den rigtige strategi.

Er du interesseret I at vide mere, så book et møde og få et oplæg til hvordan du kan indfri dit potentiale på det offentlige marked – ganske uforpligtende.

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved