Salg under tærskelværdierne

Kend spillereglerne for at sælge til det offentlige uden udbud!

Der er mange holdninger til de offentlige regler i forbindelse med udbud og licitationer. Fortalerne peger blandt andet på, at lovgivningen sikrer en fri og fair konkurrence om de offentlige indkøbskroner. Men hvad må du, og hvad gør du, når de offentlige indkøb ikke kommer i spil som udbud eller licitationer, fordi de beløbsmæssigt er under tærskelværdierne. Har du en strategi for, hvordan du identificerer indkøbene, og hvordan du kører dig selv i stilling? Vi stiller skarpt på, hvad reglerne indebærer og især den fleksibilitet, som der er mulighed for, når der er tale om det offentliges indkøb under tærskelværdierne. Du får selvfølgelig også praktiske tips med, som du kan anvende i din hverdag.

På webinaret får du:

  • De væsentligste Do’s and Don’ts for at begå sig på det offentlige marked ved indkøb under tærskelværdierne
  • Konkrete råd til, hvordan du finder kunderne
  • De vigtigste elementer til salgsstrategien
  • Råd til hvordan klæder du dine sælgere på til at sælge til det offentlige
  • Svar på, hvad der gælder ved indkøb under tærskelværdierne
  • Information om, hvordan det offentlige køber ind og hvordan du som leverandør kan sælge til det offentlige

Webinaret afholdes i samarbejde med partner, advokat Helle Lorentsen Bøgeskov fra Nørgaard Piening advokater – specialister i udbudsret, kontrakt og samhandel med det offentlige.

Nørgaard Piening er et nytænkende advokatkontor med ekspertise i alle faser af udbudsprocessen. Firmaet yder rådgivning forankret i tung faglighed såvel som en sund respekt for den praktiske virkelighed, så kunderne får reel og værdiskabende rådgivning. Firmaets advokater er alle specialister inden for området med mange års erfaring fra Danmarks førende advokathuse såvel som offentlige indkøbsorganisationer. Hos Nørgaard Piening kan du derfor altid forvente:

Resultater – Ordentlighed – Sektorviden

Uanset om du deltager på webinaret eller bliver forhindret, vil din tilmelding sikre, at du får tilsendt optagelsen af webinaret.

B2G er specialiseret i strategisk salgsrådgivning, som bidrager til hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked. Siden etableringen i 2009 har B2G leveret rådgivning og inspireret godt 1000 virksomheder i alle betydende brancher med at tjene mere på det offentlige marked.

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@btgconsulting.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved