Turnaround: Fra teknisk konkurs til bedste resultat nogensinde

Vil du høre hvordan du vender skuden og skaber en markant forbedring af din forretning med det offentlige?

Urbaser er i dag en klar markedsleder på kommunale renovationsmarked og driver en sund og rigtig god forretning. For blot få år siden så det imidlertid helt anderledes ud. Kommerciel direktør Stefan Olin, havde blot været i virksomheden få måneder før konkursen. Virksomheden levede på bankernes nåde. Han har efterfølgende været med på hele turnaround-rejsen for blot to år senere at være med til at levere det bedste resultat i virksomhedens historie.

Dette lykkedes på et ellers konservativt offentligt marked. To hæsblæsende år hvor hver en sten er vendt og en ny strategi er lagt.

Ingredienserne i turnarounden var blandt andet konstant fokus på driften i kombination med en ny organisering og nye services som blev udviklet i tæt dialog med kunderne.

Sammen med Claus Nordahl fra B2G vil vækstvilje på det offentlige marked blive diskuteret samt tips & tricks til, hvordan du tackler udfordringer såvel internt som eksternt i markedet.

På webinaret kan du høre om:

  • Hvordan du lærer at forstå det der styrer dit marked
  • Hvordan du identificerer og håndterer dine interne og eksterne stakeholders
  • Den hårde og nødvendige dialog med kunderne
  • Hvordan du går til markedet og præger efterspørgslen
  • Konkrete eksempler på hvordan Urbaser har gået fra minus til plus

B2G er specialiseret i strategisk salgsrådgivning, som bidrager til hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked. Siden etableringen i 2009 har B2G leveret rådgivning og inspireret godt 1000 virksomheder i alle betydende brancher med at tjene mere på det offentlige marked.

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved