Testimonial: Würth Danmark

Würth Danmark

Den familieejede Würthkoncern blev grundlagt i 1945 i Künzelsau i Tyskland.

Virksomheden handler med værktøj, sikkerhedsudstyr, kemi og meget andet til auto-, træ- og metalbranchen.

Virksomheden har haft en afdeling i Danmark i mere end 50 år, siden man i 1964 åbnede den 6. udenlandske afdeling i Kolding.

 

Interessante vinkler på det offentlige marked

Würth beskæftiger mere end 500 medarbejdere i Danmark. Virksomheden har stadig sit hovedkontor i byen, og her arbejder Bjarne Christensen som chefkonsulent i den offentlige salgsafdeling:

”Vi blev medlem af Institut for Business to Government, fordi jeg var til et foredrag med Claus-Nordahl-Petersen. Her kom han med nogle vinkler på det offentlige marked som jeg syntes at vi manglede i vores organisation”, siger Bjarne Christensen.

 

Hjælp til akutte sager

Würth har både brugt netværksmøderne til at få vendt problemstillinger i plenum – samt benyttet muligheden for at rådføre sig med Instituttets konsulenter når der har været særligt akutte sager:

”Institut for Business to Government har helt kontrakt hjulpet mig i en sag med det nye ESPD-dokument, som vi havde problemer med at udfylde. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål, så jeg kunne komme videre i tilbudsprocessen”, slutter Bjarne Christensen

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@b2g.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved