Podcasts

Forestil dig en branche, som køber varer og ydelser for cirka 400 mia. kr. hvert år. En branche, som efterspørger alle slags varer og tjenesteydelser. Som altid betaler og ikke kan gå konkurs. Den offentlige sektor i Danmark er sådan en branche.

Hvis din virksomhed ikke handler med den endnu, så ligger der et kæmpemarked foran dine fødder. Et marked, som leder med lys og lygte efter gode produkter og løsninger, hvad enten du afsætter it-løsninger, tavlekridt, operationsudstyr eller broer.

Udfyld formularen herunder og få adgang til vores podcasts om salg til det offentlige. Vores podcasts består af to episoder af ca. en halvanden times varighed og giver dig konkret vejledning til, hvordan du skaber vækst i din virksomhed gennem salg til det offentlige.

Få adgang til podcasten

Når du udfylder formularen, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev med ny viden om salg til det offentlige (kan afmeldes til enhver tid).

    Medvirkende i podcasten

    Vi er i dette afsnit teamet op med tilbudsspecialist Henrik Bruun. Vi fokuserer på at forklare dig, præcis hvordan du bør gå til værks når du skal skrive et tilbud i forbindelse med det offentlige.

    Hør med når Henrik Dalsgaard, kommunikationsdirektør hos Institut for Business to Government, tager hul på det at udmærke sig ved et offentligt Vinderbudskab.

    Glade kunder fra forskellige sektorer