Podcast: Tilbudsgivning

Hvordan laver du et godt tilbud til det offentlige, og hvilke overvejelser skal du gøre dig? I denne podcast har vi teamet op med tilbudsspecialist Henrik Bruun fra Bid Excellence, der forklarer dig, hvordan du skriver et godt tilbud.

Tilbudsarbejdet til det offentlige er meget formaliseret og regelbundet, og hvis ikke du har fuldstændigt styr på detaljerne, risikerer du at tabe tilbuddet. Nogle gange skal der ikke mere end en enkelt formaliafejl eller et forkert sat flueben til.

Udfyld formularen herunder og få adgang til vores podcast om tilbudsgivning til det offentlige. Podcasten varer 46 minutter og giver dig dybdegående indsigt i, hvordan din virksomhed udformer det perfekte tilbud til det offentlige.

Få adgang til podcasten

Når du udfylder formularen, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev med ny viden om salg til det offentlige (kan afmeldes til enhver tid).

Medvirkende i podcasten

Claus Nordahl-Petersen er direktør for Institut for Business to Government og forfatter til de eneste danske bøger om B2G på dansk: ”B2G – salg og markedsføring til det offentlige” og ”Det sikre vækstmarked”.

Institut for Business to Government er specialiseret i strategisk salgsrådgivning, der bidrager til hurtigere og bedre resultater på det offentlige marked. Siden 2009 har vi hjulpet over 1.000 virksomheder med at tjene mere på det offentlige marked.

Henrik Bruun er tilbudsspecialist og CEO i Bid Excellence. Han mestrer alle aspekter af tilbudsledelse og arbejder både operationelt, taktisk og strategisk med det klare mål at udvikle virksomheden og vinde markant mere forretning.

Bid Excellence hjælper virksomheder med at udarbejde vindende tilbud til den offentlige sektor. De har utallige års erfaring inden for tilbudsgivning og tilbudsstyring og bidrager med alt fra skrivearbejde til review – alt efter dit behov.

Glade kunder fra forskellige sektorer